22 Godine Iskustva

O nama

Enel-ATM je poduzeće utemeljeno 1999.g. i u privatnom je vlasništvu. Osnovnu djelatnost predstavlja inženjering i automatizacija industrijskih postrojenja i zgradarstvo, odnosno područja energetike, elektronike, automatike i montaže.

Enel-ATM specijalizirana je inženjering organizacija za projektiranje, montažu, ispitivanje, puštanje u rad, te održavanje sustava automatskog upravljanja i mjerno-regulacione tehnike u industriji i elektro energetskih sustava u zgradarstvu.

Svakodnevno pružamo usluge montaže, održavanja i servisiranja sustava automatskog upravljanja i elektroenergetskih sustava . Temelj kvalitetne usluge čine uporaba opreme svjetskih proizvođača (Siemens, Honeywell, Fisher Rosemount ABB, Merlin Gerin, Rittal, itd.) i suvremeni radni postupci djelatnika na montaži, ispitivanju i puštanju u rad sustava. U suradnji s našim stalnim partnerima nudimo kompletnu uslugu vođenja projekata automatizacije (definiranje projektnog zadatka, izrada predinvesticijskih analiza, projektiranje, izvođenje, ispitivanje, puštanje u rad, servisiranje i održavanje). U realizaciji svakog projekta prvenstveno smo orijentirani na kvalitetnu izvedbu, povoljnu cijenu i vrijeme izvedbe prilagođeno zahtjevima investitora.

Nositelji potreba za uslugama Enel-ATM-a su gospodarski subjekti (farmaceutska, prehrambena, kemijska industrija i zgradarstvo) koji ulaze u nove investicijske cikluse u cilju realizacije profita, smanjenja troškova, ispunjenja zakonskih obveza (ekologija i zaštita potrošača), zadovoljenja potreba djelatnika i praćenja trendova u proizvodnji (totalna kontrola kvalitete, proizvodnost, reorganizacija).

Strateška orijentacija Enel-ATM-a je razvoj dugoročnih partnerskih odnosa s dobavljačima, suizvođačima i investitorima

Stoga bismo željeli da nas i vi prepoznate kao pouzdane suradnike

Javite nam se s upitom
U tuzemstvu i inozemstvu pružamo usluge:
  • izvedbe obuhvatnih investicijskih radova
  • izvedbe svih vrsta elektromontažnih i elektroinstalaterskih radova
  • remont, popravak, održavanje i servisiranje sustava automatizacije
  • ispitivanja sustava automatizacije
  • kvalifikacije sustava automatizacije
  • validacija sustava automatizacije
  • puštanje u rad
  • vođenje projekata automatizacije